E-handeln

www.arthurgulddesign.se – Din smyckesbutik på nätet

På vår hemsida hittar du allt inom smycken. Arthurgulddesign.se har ett brett sortiment av välkända varumärken, men vi letar ständigt efter nya smycken av hög kvalité för att kunna erbjuda det senaste och bästa inom branschen. Våra kunder ska alltid kunna hitta de produkter eller den information som de söker efter när det gäller ringar, klockor, örhängen och armband m.m. För oss är det viktigt att du som besökare hittar rätt. Därför har vi satsat på att du som kund alltid skall enkelt kunna navigera på vår hemsida, hitta det du söker och få bra villkor och den bästa tänkbara kundtjänsten.  Om ni undrar över något, ring, maila eller kom in i vår butik i Västerås.

Telefon: 021-474 87 40
E-post: info@arthurgulddesign.se

Butiken

Arthur Guld & Designs butik ligger i Erikslunds Shoppingcenter i Västerås. Lokalen är vitmålad, modern och inringad av hundratals gnistrande blickfångare. Arthurs egendesignade ringar skyltas i fönstret tillsammans med många välkända smyckesvarumärken. Välkomna in i butiken för att titta på vackra smycken eller få råd och hjälp av vår kunniga och trevliga personal. Vi kan tillsammans med er specialdesigna vigsel och förlovningsringar i ett cad-program för att sedan specialtillverka smycket i vår egna guldsmedsverkstad.

Läs mer om specialdesignade smycken under fliken Specialdesign.

 

Tillverkningen

Vi tillverkar smycken i vår smyckesverkstad i Köping. Skickliga smyckessmeder tillverkar noga och med stor precision eleganta smycken.

VI UTFÖR

Arthur Guld & Design

DESIGN OCH TILLVERKNING
--------------------

Vi skräddarsyr tillsammans med dig ditt drömsmycke, vigselring eller förlovningsring och skapar en prototyp i 3D. Som vi sedan tillverkar efter ditt önskemål.

INFATTNING
--------------------

Vi infattar i guld, platina, palladium, silver, stål och även i titan.

GJUTNING
--------------------

Vi gjuter smycken i rödguld, vitguld, rose’guld, platina, palladium och i silver.

LASER GRAVERING
--------------------

Vi erbjuder lasergravyr i stort sätt på alla befintliga material.

— Följ oss på Instagram —

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3338843316213084