Vi skräddarsyr tillsammans med dig ditt drömsmycke, vigselring eller förlovningsring och skapar en prototyp i 3D. Som vi sedan tillverkar efter ditt önskemål. Med hjälp av CAD programmet 3Design så kan vår guldsmed Arthur rita upp smycken i datorn tillsammans med dig. Smycket kan ses från alla vinklar eftersom det är i 3D, på så vis kan ni formge smycket exakt efter tycke och smak.

”Arthur Guld & Design skapar smycken för livet”

Processen – Så designar du ditt drömsmycke

  1. När ett par kommer, sätter vi oss först ner och pratar. Arthur vill få en känsla av vad paret vill ha och deras smak. Men man kan även ringa i förväg och berätta vad man vill ha så har Arthur ett par ritningsförslag vid första besöket.
  2. Smycket ritas upp i cadprogrammet, ses från olika vinklar och i olika material. Diamanter och ädelstenar placeras eventuellt ut på smycket.
  3. Förslag tillsammans med prisuppgifter ges till kunden.
  4. När designen är klar tillverkar Arthur exempelvis en provring i vax för att kunden ska få se och känna hur ringen sitter på fingret.
  5. När allt har godkänts och känns bra tillverkas den äkta ringen. Vanligtvis brukar en ring ta cirka en till två veckor att framställa. Men om det är bråttom kan Arthur göra ringarna snabbare.

Vill du designa vigselring, förlovningsring eller annat smycke?

— Följ oss på Instagram —

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3338843316213084